С нагласа за победа, но и труден мач замина тази сутрин

...
С нагласа за победа, но и труден мач замина тази сутрин
Коментари Харесай

"Лудогорец" очаква трудна победа в Черна гора

С настройка за победа, само че и труден мач отпътува тази заран отборът на " Лудогорец " за срещата от I квалификационен кръг за Шампионската лига против " Будучност ". Двубоят в Подгорица е на следващия ден от 21:00 ч. българско време и ще се предава директно по " Диема спорт ". Победителят ще се дефинира единствено в един мач, като в идната фаза (на 25 или 26 август) ще срещне датският " Мидтийланд ".

" Тръгваме с настройката да реализираме резултат, който да ни разреши през идната седмица още веднъж да имаме мач за Шампионска лига. Мисля, че ще го реализираме. Вярвам в играчите си. Ще подходим с почит към противника ни, само че задачите ни са ясни и ще ги преследваме до край. Когато всичко се взема решение в един мач не би трябвало да се подценява никой тим. Гледахме последните три мача на " Будучност ". При тях също има промени и проблеми, изключително след пандемията от ковид ", разяснява треньорът Павел Върба. Той няма да разчита на двама трайно контузени - вратарят Пламен Илиев и халфът Вандерсон, както и на бранителят Георги Терзиев, който получи контузия при триумфа с 3:0 над " Славия " и ще пропусне единствено дуела с " Будучност ". В групата не е и полският нападател Якуб Швиерчок, който беше преотстъпен в родината си на " Пяст " (Гливице). Няма го и Дан Битон, който бе даден под наем на " Макаби " (Тел Авив).

Изпълнителният шеф на " Лудогорец " Ангел Петричев изрази въздържан оптимизъм и съобщи, че отборът още не е в нужната форма, поради протичащите промени в състава. " Никога не сме провеждали подготовка по този метод. Доста проблеми ни се струпаха на главата, само че имам вяра в силите на треньорския щаб и футболистите, и ще се завърнем с победа. Имаме високи цели и би трябвало да ги реализираме. Все още не сме достигнали равнището, което почитателите желаят да виждат. В тима се случват много процеси. Отсъстват значими футболисти, за сметка на това има доста нови момчета. Това е сложен интервал, само че той беше неминуем. Реформата на всички равнища в " Лудогорец " продължава с цялостна пара. Не може да става въпрос за подценяване против " Будуност ". Това е отбор с обичаи в евротурнирите. Очаква ни твърд противник, който е подготвен на всичко. Играе се един мач и в него всичко може да се случи. Оптимист съм, че момчетата са съсредоточени и подготвени за борба ", разяснява Петричев преди отпътуването за Подгорица.

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР